– Όροι χρήσης & Ασφάλειας

Σχετικά με το enopolio.gr
 To www.enopolio.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου, της Ελληνικής επιχείρησης με φορολογικά στοιχεία: Ηλιάδης Βασ. Νικόλαος – Α.Φ.Μ. 040475792 – Αρμόδια Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου κρήτης – Εδρα: Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης, Οδός γ’ και βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.enopolio.gr  οποίο και θα καλείται στο εξής και enopolio. Παρακαλούμε πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε σε αυτό να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη λειτουργία του.
 Το www.enopolio.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ανανεώνει μονομερώς τους όρους που διέπουν την χρήση και την λειτουργία του, και υποχρεώνεται να ενημερώνει τους χρήστες μέσω της ιστοσελίδας του. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες στις οποίες έχετε ήδη προβεί και βρίσκονται προς εκτέλεση.
 Η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο www.enopolio.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με τους παρακάτω όρους:
Ευθύνη χρήστη

 Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το www.enopolio.gr  για οποιαδήποτε μετάδοση ή δημοσίευση περιεχομένου που είναι παράνομο, κακόβουλο, προσβλητικό και παραβιάζει την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία καθώς και τις διεθνείς συμβάσεις.

Κωδικός πρόσβασης – Προσωπικά στοιχεία

 Ο κωδικός πρόσβασης, ( password ) που θα επιλεγεί πρέπει να είναι διαφορετικός από το όνομα, (username). Προτείνουμε κωδικούς από 5 ψηφία και άνω, με γράμματα και αριθμούς.       
 Το e-mail και τα προσωπικά στοιχεία που θα ζητηθούν όπου αυτό απαιτείται, πρέπει να είναι σωστά και έγκυρα, προκειμένου να μπορέσει ο χρήστης να χρησιμοποιήσει σωστά τις υπηρεσίες του enopolio.
 Η συνδυασμένη χρήση κατά τα παραπάνω του κωδικού πρόσβασης, (password) και του ονόματος, (username) αποδεικνύει στο www.enopolio.gr ότι η πρόσβαση και η οποιαδήποτε διενέργεια συναλλαγών προέρχεται αποκλειστικά και μόνον από τον χρήστη.

Προσωπικά δεδομένα
 Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.enopolio.gr  είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας.
 Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.enopolio.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
 Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 
 Όλες οι πληροφορίες που δίνονται από τους χρήστες στο www.enopolio.gr  είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν πέρα από τους ενδεδειγμένους λόγους, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν.
 Όποια πληροφορία εισάγετε θα αντιμετωπιστεί με απόλυτη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει.
 Αν έχετε απορίες μπορείτε οποτεδήποτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Περιορισμός ευθύνης

 Το enopolio δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που μπορεί να προκύψουν από:
• Αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό από τρίτους.
• Αδυναμία εκτέλεσης ή καθυστέρησης των παραδόσεων λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, απεργιών, και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.
• Διαθεσιμότητας των προϊόντων από περιστασιακές ή μόνιμες ελλείψεις, π.χ. προϊόντων συγκεκριμένης εσοδείας κ.α.

Τρόποι πληρωμής
• Μέσω φορητού pos κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
• Με τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά στους κάτωθι λογαριασμούς: 
ΤΡΑΠΕΖΑ – IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ALPHA BANK
GR06 0140 6890 6890 0200 2002 617
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR78 0172 7660 0057 6602 4562 256
EUROBANK                                                                                                                                                                                                                                                                                                      GR87 0260 4030 0005 6020 0078 587        
Δικαιούχος λογαριασμών : ΗΛΙΑΔΗΣ ΒΑΣ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Απαραίτητη προϋπόθεση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τραπεζικής σας συναλλαγής είναι η ενημέρωση μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους :
• Στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας με e-mail: [email protected] 
• Τηλεφωνικά στο : 2810 343541  Δευτέρα – Σάββατο από 09:00 εως 16:00 εκτός αργιών.
 Έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αποδοχής της συναλλαγής και η αποστολή της παραγγελίας σας.
Αποδοχή συναλλαγής

 Το enopolio διατηρεί το δικαίωμα να μην εγκρίνει την αποδοχή της συναλλαγής για λόγους που ανάγονται στην ασφάλεια των συναλλαγών, την ασφάλεια του πελάτη, και του ιδίου.

Παράδοση παραγγελίας
 Από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η ολοκλήρωση της συναλλαγής σας και γίνει αποδεκτή ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σύμφωνα με τα παρακάτω :
– Επιβεβαιωμένη παραγγελία μέχρι 12:00 π.μ. από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός αργιών):
• Εντός πόλης και ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου Κρήτης: Παράδοση αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
*Υπόλοιπης περιοχής εντός Κρήτης: Παράδοση 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.
*Εκτός Κρήτης (χερσαίοι – νησιωτικοί προορισμοί): Παράδοση 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.
*Απαιτείται επικοινωνία.
Παραγγελία σε ημέρα αργίας

Παραγγελίες που καταχωρούνται σε ημέρες αργίας θεωρούνται καταχωρημένες την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Κόστος μεταφορικών

•Ηράκλειο Κρήτης: Το enopolio παραδίδει χωρίς κόστος μεταφορικών τις παραγγελίες, συνολικής αξίας 60€ και άνω, με ιδία μεταφορικά μέσα αποκλειστικά για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, σε όποιες περιπτώσεις κρίνει ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το μεταφορικό κόστος για τον χρήστη, πελάτη του. 

•Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Χωρίς κόστος μεταφορικών με δυνατότητα Ιδιοπαραλαβής από συνεργαζόμενα μεταφορικά γραφεία  για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 100€.  Εξαιρούνται οι κατηγορίες των Αναψυκτικών, Χυμών, Νερών.

•Courier: Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή κόστους αποστολής στο καλάθι αγορών, συμπληρώνοντας το γεωγραφικό διαμέρισμα και τον σωστό Ταχυδρομικό Κώδικα.

•Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαιτείται επικοινωνία για τον υπολογισμό του μεταφορικού κόστους. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε.

Ανάκληση παραγγελίας

 Μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελία σας ανάλογα με το στάδιο της εξέλιξης που αυτή βρίσκεται.
 Η Επιστροφή της αξίας της παραγγελίας που έχει εγκριθεί η ακύρωση γίνεται από το enopolio με τραπεζική κατάθεση αποκλειστικά στον λογαριασμό του εντολέα της παραγγελίας.
 Για τις πληρωμές που έχουν γίνει με χρέωση εξόδων, το ποσό που θα επιστραφεί θα είναι μειωμένο ανάλογα με οποιοδήποτε κόστος τρίτων, π.χ. με το ποσοστό της τραπεζικής παρακράτησης που απορρέει από την εκάστοτε σύμβαση του enopolio με τα τραπεζικά ιδρύματα.
 Παραγγελίες που έχει ξεκινήσει η αποστολή τους, (δηλαδή έχουν παραδοθεί σε τρίτο μεταφορέα), δεν ακυρώνονται.
 Για τους παραπάνω λόγους η ανάκληση πρέπει πάντα να γνωστοποιείται σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 Αυτή η ιστοσελίδα με όλα τα περιεχόμενα της, ( λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα, εικόνες, κείμενα, γραφικά, επιλογές, ρυθμίσεις, κ.α. ) που αντιπροσωπεύουν το enopolio ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα ή συνεργαζόμενα με αυτό, καθώς και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων.
 Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση και η έκθεση των παραπάνω περιεχομένων στην ιστοσελίδα www.enopolio.gr και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε…

Βιομηχανική Περιοχή

Ηρακλείου Κρήτης

Οδός γ’  , TK 71600

Δευτέρα – Σάββατο

09:00 – 16:00

 2810 343541

6937 265582

Ηλιάδης Νίκος