e-νογευσιγνωσία | Oenops στo OPUS wine bar

“OENOPS”

Το νεαρότερο Δραμινό οινοποιείο στις οθόνες μας..

Στην παρέα μας Ο βραβευμένος Sommelier Γιώργος Λούκας αποκωδικοποιεί APLA τις σύνθετες οινοδημιουργίες του Νίκου Καρατζά.

“Aπο το ατίθασο Βιδιανό στο αδάμαστο Xinomavraw”

Διαδραστικά μέσω ZOOM στις οθόνες μας στο wine bar OPUS

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20:30

+ μια έκπληξη για τους συμμετέχοντες!

                       Χαλαρώστε μπροστά στις οθόνες σας και ξεκινάμε..

Δοκιμάζουμε 7 ετικέτες του οινοποιείου σε μερίδες των 80ml στην προνομιακή τιμή των €25:

APLA λευκό, ροζέ, ερυθρό

VIDIANO λευκό

LIMNIONA ερυθρό

XINOMAVRO ερυθρό

XINOMAVRAW ερυθρό.

Δείτε τις ετικέτες εδώ

  •  Τεχνικά η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με την εφαρμογή ZOOM. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε δωρεάν στην συσκευή σας.
  •  Υπάρχει συμβατότητα με όλες τις τηλεπικοινωνιακές συσκευές. (Κατά προτίμηση Φορητός Η/Υ ή tablet).
  • Ο κωδικός συμμετοχής θα σας σταλεί μετά απο την προσέλευση στο κατάστημα.

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας σε ενα μοναδικό ταξίδι!

OPUS wine bar

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις: Ηλιάδης Νίκος 6937 26.55.82

Καλή e-νοαπόλαυση !!

Το Οινοποιείο..

 ..είναι το πιο πρόσφατο στην περιοχής της Δράμας.                                        

 Ιδρύθηκε το 2015 από τον Νίκο Καρατζά, με σκοπό την παραγωγή οίνων ποιότητας σε μικρή ποσότητα, έπειτα από αναζήτηση ποιοτικών αμπελοτεμαχίων και φιλόδοξων αμπελουργών στην περιοχή της Δράμας και της Μακεδονίας γενικότερα.

Η συνέχεια στις φιάλες σας ..

Γιώργος Λούκας & Deals

 Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τα αποστάγματα.

 Είναι Brand Manager κρασιού στην Εισαγωγική & Εμπορική εταιρεία DEALS A.E. η οποία και υποστηρίζει την αποψινή μας βραδιά.

 Ανακηρύχθηκε Καλύτερος Έλληνας Sommelier και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Έχει υπάρξει Κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού και αρθρογραφούσε σε γνωστά περιοδικά σε σχέση με το κρασί και τα αποστάγματα.

 Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει υποψήφιους διαγωνιζόμενους σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς. Το 2019 ανέλαβε επισήμως ως προπονητής την εθνική ομάδα sommelier.

 Συνεργάζεται με γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους ενώ εδώ και 9 χρόνια έχει την ευθύνη του food pairing στη μεγαλύτερη γαστρονομική εκδήλωση στην Ελλάδα, το Sani Gourmet Festival. Επίσης έχει υπάρξει σύμβουλος οίνου σε δύο από τα πιο αναγνωρισμένα και βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin, «Σπονδή» και «FunkyGourmet». Από το 2017 είναι επίσημος brand ambassador του γνωστού αυστριακού οίκου ποτηριών κρασιού Riedel και από το 2018 Mέλος της Didactic Commitee της Παγκόσμιας Ένωσης Sommelier (ASI).

τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα..