Τύπος πώματος: Βιδωτό – Stelvin
Ούζο Μυτιλήνης Απόσταξης 100% 42% vol
Ούζο Μυτιλήνης Απόσταξης 100% 42% vol
Ούζο Μυτιλήνης Παραδοσιακό 40% vol
Viognier 100% Λευκός Ξηρός 13% vol
Κοτσιφάλι 100% Ερυθρός Ξηρός 13% vol
Μαλαγουζιά 60%, Σιδερίτης 40% Λευκός Ξηρός 12% vol
Αγιωργίτικο 65%, Tempranillo 35% Ερυθρός Ξηρός 13% vol
Grenache Rouge 50%, Syrah 50% Ροζέ Ξηρός 12% vol
Ηδύποτο 28% vol
Μαλαγουζιά 100% Λευκός Ξηρός 13% vol
Αλκοολούχο 38% vol
Μοσχάτο Σάμου Λευκό, Ερυθρό Γλυκύς Ερυθρός 12% vol
Θραψαθήρι 50%, Ασύρτικο 30%, Chardonnay 20% Βιολογικής Καλλιέργειας Λευκός Ξηρός 13,5% vol
Ούζο Απόσταξης 100% 40% vol
Ούζο Παραδοσιακό 38% vol
Τσίπουρο με γλυκάνισο Διπλής απόσταξης 40% vol
Λιάτικο 30%, Syrah 20%, Βηλάνα 50% Βιολογικής Καλλιέργειας Ροζέ Ξηρός 12,5% vol
Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο Μοσχάτο Αμβούργου 100% Διπλής απόσταξης 42% vol
Ροδίτης, Μοσχάτο Λευκό Λευκός Ξηρός 11,5% vol
Syrah 70%, Κοτσιφάλι 30% Βιολογικής Γεωργίας Ερυθρός Ξηρός 13,5% vol