Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ασιατική κουζίνα, ζυμαρικά με ελαφριές κόκκινες σάλτσες. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνας 200 στρεμμάτων στην Βάγια Βοιωτίας. Καλλιεργούνται γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες όπως Μούχταρο, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Σαββατιανό, Merlot, Syrah, Cabernet Franc και Sauvignon Blanc.
Οινοποίηση
Κλασική ροζέ. Ζύμωση με Ιθαγενείς Ζύμες.
XIROS DRY STEREA ELLADA ΞΗΡΟΣ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΡΙ ΣΤΟΡΥ STORI STORY THIVAIKI THIVAIKH GI GH THIBA THIVA UHBA VIOTIA VOIOTIA BOIVTIA OINOS KRASI ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ WINE ΜΟΥΧΤΑΡΟ ΜΟΘΨΗΤΑΡΟ MOYXTARO MOUCHTARO MOUXTARO 5200370500062