Η γευσιγνωσία
Γλυκό και αρωματικό, προέρχεται αποκλειστικά από υπερώριμα σταφύλια της ποικιλίας «Μοσχάτο Ρίου», καλλιεργημένης σε υψόμετρο 850μ. Πρωτοτυπεί θυμίζοντας περισσότερο τα αλσατικά Vendanges Tardives. Η υψηλή οξύτητα του ισορροπεί τη γλυκύτητα, επιτρέποντας του να συνδυάζεται τόσο με φρούτα, όσο και με γλυκά.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει φρούτα, φρουτοσαλάτες, τσιζκέϊκ, πικάντικα τυριά. Σερβίρεται στους 9-11°C.
Terroir / Αμπελώνας
Ορεινός αμπελώνας στα Σοφιανά Κορινθίας σε υψόμετρο 850 μέτρων.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή από υπερώριμα σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο Ρίου.
ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ PAPARGYRIOY PAPARGYRIOU MOSXOYDI MOSCHOYDI ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ PAPARGYRIOY PAPARGYRIOU MOSXOYDI MOSXOUDI MOSCHOUDI MOSCHOYDI PAPARGIRIOY PAPARGYRIOY PALOPONNHSOS KORINTHIA KORINUIA WHITE LEFKOS LEYKOS WINE OINOS KRASI ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ LALIVTHS LALIOTHS LALIOTIS ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΛΑΛΙΟΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΙΣ ΛΑΛΙΟΤΙΣ ΟΨΗΜΟΣ ΤΡΙΓΟΣ ΤΡΥΓΟΣ ΟΨΙΜΟΣ ΓΛΥΚΥΣ ΓΛΥΚΟΣ GLYKYS GLYKOS OCIMOW TRYGOS OPSIMOS TRYGOS TRIGOS