Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψητά, κοκκινιστά, κυνήγι, πικάντικα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στον κάμπο του Αγίου Σύλλα Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή σε ειδικούς οινοποιητές. Παραμονή για 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια.
MENEXES MENEJES ΜΕΝΕΞΕΣ ΜΕΝΕΧΕΣ ΜΕΝΕΧΕΣ ΜΕΝΕΞΕΣ ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΜΠΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΥΛΛΑΣ ΣΥΛΑΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ MENEXES ERYTHROS RED DRY AGIOS SILAS SYLLAS SILLAS ARXANES ΑΡΧΑΝΕΣ ΜΕΝΕΧΕΣ MENEXES KYPRIVTAKHS KYPRIOTAKHS KIPRIOTAKHS KIPRIOTAKIS ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ KRASI OINOS WINE ΜΕΡΛΟΤ ΣΙΡΑΧ ΣΙΡΑ ΣΥΡΑΧ ΣΥΡΑ ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ KOTSIFALI MERLOT MERLO SYRAH BLEND ΜΠΛΕΝΤ ΜΠΛΕΝΤ ΒΛΕΝΔ BLEND MPLENT



