Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει αρνί στο φούρνο με πατάτες, μοσχάρι με σάλτσα κρασιού και μείγμα πιπεριών, rib eye, T-bone steak. Σερβίρεται στους 16-18ºC.
Terroir / Αμπελώνας
Βιολογικής καλλιέργειας στην περιοχή Βαρδαλή Δομοκού.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Παλαιώνει σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
MYTHIKO VASILEIO, ΜΥΘΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ERYTHOS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, GANIS OINOPOLOIEIO, ΓΚΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΛΕΙΟ, AGIORGITIKO, ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ, LIMNIO, ΛΗΜΝΙΟ, STEREA ELLADA, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ MYUIKO VASILEIO MYTHICAL KINGDOM GANIS GANHS LIMNIO LHMNIO AGIORGITIKO AGIVRGITIKO VARDALH BARDALH DOMOKOS ΓΚΑΝΗΣ ΓΑΝΙ ΜΥΤΗΙΨΑΛ ΚΙΝΓΔΟΜ ΛΗΜΝΙΟ ΛΙΜΝΙΟ ΑΓΙΟΡΓΙΤΙΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΜΥΤΗΙΚΟ ΩΑΣΙΛΕΙΟ ΩΑΣΙΛΙΟ