Χαρακτηριστικά
Ηδύποτο με τσικουδιά Κρήτης, θυμαρίσιο μέλι και πετιμέζι.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει γεύματα πριν και μετά. Σερβίρεται στους 4-8°C.
Ηδύποτο με τσικουδιά Κρήτης, θυμαρίσιο μέλι και πετιμέζι.
Συνοδεύει γεύματα πριν και μετά. Σερβίρεται στους 4-8°C.
Βάρος | 1500 g |
---|---|
Χώρα Προέλευσης | |
Γεωγραφικό Διαμέρισμα | |
Περιοχή | |
Παραγωγός | |
Alc %vol | |
Πώμα |
Τσίπουρο Θεσσαλίας χωρίς γλυκάνισο 40% vol
Θραψαθήρι 100% Βιολογικής Γεωργίας Ερυθρός Ξηρός 13% vol
Τσικουδιά Κρήτης παλαιωμένη 40% vol
Θραψαθήρι, Ασύρτικο, Chardonnay Βιολογικής Γεωργίας Λευκός Ξηρός 13,5% vol
Λιάτικο 100% Γλυκύς Φυσικώς Βιολογικής Γεωργίας Ερυθρός 15% vol
Τσικουδιά Κρήτης Βιολογικής Καλλιέργειας 38%/40% vol
Syrah 100% Βιολογικής Γεωργίας Ερυθρός Ξηρός 13% vol
Syrah 100% Βιολογικής Καλλιέργειας Ερυθρός Ξηρός 13,5% vol