Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψάρια και θαλασσινά με όλους τους τρόπους μαγειρέματος, πουλερικά και λευκά κρέατα με λευκές σάλτσες, αρνάκι στην κατσαρόλα με λεμονάτες σάλτσες, ζυμαρικά, λαδερά, τυριά, ριζότο. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στην ευρύτερη περιοχή Παλιανής Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Ωρίμανση για 3 μήνες στις δεξαμενές με τις οινολάσπες.
NTOMENIKO NTOMENICO ΝΤΟΜΕΝΙΚΟ ΝΤΟΜΕΝΙΨΟ ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΔΟΜΕΝΙΨΟ LEFKOS, WHITE, ΛΕΥΚΟΣ, CRETE, ΚΡΗΤΗ, ΕΑΣΗ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ EASH ENVSH HRAKLEIOY KRHTHS AGROTIKVN SYNETAIRISMVN NTOMENIKO ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΔΟΜΕΝΙΨΟ NTOMENICO NTOMENIKO BIDIANO VIDIANO ΒΙΔΙΑΝΟ 5201139201107