Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει θαλασσινά, πουλερικά, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες, σαλάτες φρέσκων λαχανικών, μεσογειακή, ασιατική κουζίνα. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στις κοινότητες Άσκρης, Κοιλάδα Μουσών, και Βαγίων, στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του όρους Ελικώνα, στο νομό Βοιωτίας.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή.
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΜΟΥΣΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΜΟΥΣΟΝ ΜΟΥΣΣΟΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΔΡΥ ΧΙΡΟΣ ΣΕΨ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ JHROS XIROS SEK MOUSSON MOUSON MOYSON MOYSSON KOILADA LEYKOS JHROS WHITE DRY LEFKOS MOYSSVN MOYSON MOYSSVN MOYSVN ΜΟΥΣΣΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΕΦΚΟΣ ΧΙΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ MALAGOYZIA MALAGOUZIA KLEPSIDRA KLECYDRA KLECIDRA ΚΛΕΠΣΙΔΡΑ ΚΛΕΨΥΔΡΑ SAMARTZIS SAMARTZHS ΣΑΜΑΡΤΖΙΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ 5200104160227