Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ζυμαρικά με σάλτσες θαλασσινών, λαδερά, ψάρια ψητά, τηγανιτά, λευκά τυριά, φρούτα, φρουτοσαλάτες. Σερβίρεται στους 9-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην ευρύτερη περιοχή στο Θραψανό Πεδιάδος, Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή.
AGGELAKHS AGGELAKIS AGELAKIS AGELAKHS XIROS, ΞΗΡΟΣ, KRITI, KRHTH, AGGELAKIS OINOPOLOIEIO, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΛΟΙΕΙΟ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΡΑΨΑΝΟ THRAPSANO URACANO ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΠΙΝΑΣ ΣΑΘΩΙΓΝΟΝ ΒΛΑΝΨ ΣΕΒΙΝΙΟ ΣΕΒΙΝΙΟΝ ΜΠΛΑΝΚ MOSXATO SPINAS MUSCAT OF SPINA SPINAS MOSXATO MOSCATO MOUSCAT 5214000332114