

Η γευσιγνωσία
Πολύπλοκα αρώματα κίτρινων φρούτων, ανανά, αχλαδιού και βουτύρου. Πλούσιο και παχύ στο στόμα.

Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ποικιλία θαλασσινών, οστρακοειδή, ζυμαρικά με κρεμώδεις σάλτσες, ψητά λαχανικά, ασιατική κουζίνα, ψάρια στη σχάρα. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητοι αμπελώνες στη Νεμέα 570 στρεμμάτων.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Παλαιώνει για 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια.
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ PAPAIOANNOU PAPAIOANOU PAPAIVANNY PAPAIVANOY PAPAIVANNY PAPAIOANNOY PAPAIOANOY ΠΑΠΑΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΟΑΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΝΕΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΞΗΡΟΣ PAPAIOANOY PAPAIOANNOY PAPAIOANOU PAPAIOANNOU NEMEA XIROS DRY ΨΗΑΡΔΟΝΝΑΥ ΣΑΡΝΤΟΝΕ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ CHARDONNAY SARNTONE CHARDONAY WHITE DRY LEFKOS XIROS 5203812090206