Η γευσιγνωσία
Βαθύ κόκκινο χρώμα, εντυπωσιακό μπουκέτο αρωμάτων με έντονη την παρουσία κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, καλά δομημένο σώμα.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κυνήγι, πιάτα αλλαντικών και τυριών.
Terroir / Αμπελώνας
Οικογενειακός στην ζώνη της Νεμέας, αμπελοτόπια Αγία Παρασκευή, Κεφαλάρι, Καμίνι, Αχλαδιές, Χαλιάς, Στενούλια, Μπάλτα, Βαθιά Καναπίτσα, Ποτάμι και Αμυγδαλιές. Ορόσημα γεωγραφικά σημεία της περιοχής και του οινοποιείου είναι ο «Κοκκινόβραχος» και η «Μαύρη Σπηλιά», που λειτουργούν ως πυλώνες εισόδου του Λεοντίου.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Οινοποίηση σε ανοξείδωτους οινοποιητές, εκχύλιση 20 ημερών με μηλογαλακτική στη δεξαμενή. Ωρίμανση 24 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και παλαίωση 6 μήνες στη φιάλη.
ΡΑΠΤΗ ΚΟΚΙΝΟΒΡΑΧΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΧΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟ ΝΕΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΜΠΕΡΝΕ ΜΕΡΛΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ KOKINOBRAXOS KOKINOBRAXOSRED DRY OINOS WINE KRASI ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ RED DRY 5200329200029