Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα με πλούσιες σάλτσες, κυνήγι, ώριμα κίτρινα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Οινοποίηση
Τα σταφύλια μετά την παραλαβή εκραγίζονται, εκχυλίζουν προζυμωτικά και παραμένουν με τους φλοιούς τους μέχρι το τέλος της ζύμωσης. Τότε ο οίνος μεταφέρεται στην κάβα για ωρίμαση σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια. Εκεί παραμένει για τουλάχιστον 2.5 χρόνια, ενώ άλλο τόσο μένει στη φιάλη ώστε να επιτευχθεί η κατάλληλη ισορροπία. Ο οίνος δεν υφίσταται κατεργασίες σταθεροποίησης και φιλτραρίσματος προς όφελος της γευστικής του ποιότητας.
ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΓΚΑ ΣΠΙΛΑΙΟ ΜΕΓΑ ΣΠΙΛΑΙΟ RED DRY MAVRO KALAVRITINO MAYRODAFNH MAVRODAFNE KALAVRITA PELOPONNESE PELOPONHSOS ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΒΙΝΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ GRAND CAVE KAVE MEGA SPHLAIO SPILAIO KALABRYTA KALABRITA PELOPONNHSOS MAYRODAFNH MAYRODAFNI MABRO MAVRO KALABRITINO KALABRYTINO RED DRY WINE ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΜΑΩΡΟΔΑΠΗΝΕ ΜΑΒΡΟΔΑΦΝΗ ΜΑΒΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ