Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρεμένα, κυνήγι, ώριμα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στα Κεράσια του Δήμου Παλιανής στο Ηράκλειο Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ο χυμός του σταφυλιού μένει με τις ρώγες για 8 ημέρες αποκτώντας χρώμα, άρωμα και τανίνες. Εμβολιάζεται και ζυμώνεται σε σταθερή θερμοκρασία στους 25ºC. Ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για 12 μήνες.
EFROSYNH EFROSINH EFROSINI ΕΦΡΟΣΥΝΗ INDIGO, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, KRITI, ΚΡΗΤΗ, EFROSINI OINOPOIEIO, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, CABERNET SAUVIGNON, OINOS, ΟΙΝΟΣ OINOS WINE ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ΠΑΛΙΑΝΗ PALIANI PALIANH KERASIA ΚΕΡΑΣΙΑ 5200110310043