Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει τυριά, θαλασσινά, πράσινες σαλάτες, λιπαρά ψάρια. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνας Αμυγδαλιά, Γκαγκάλες, κοιλάδα Μεσαράς Ηρακλείου Κρήτης. Υψόμετρο 250μ., έδαφος αργιλοπηλώδες, έτος φύτευσης 2013.
Οινοποίηση
Προζυμωτική εκχύλιση για τέσσερεις ώρες στους 10°C, για κάθε ποικιλία, και αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Θερμοκρασία ζύμωσης στούς 16°C. Ωρίμανση για πέντε μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
TITAKHS PEZA KOYNAVOI KOUNAVI HRAKLEIO LEFKOS XIROS ΤΙΤΑΚΗΣ ΠΕΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΝΑΒΟΙ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΠΙΝΑΣ ΒΙΔΙΑΝΟ WINE KRASI OINOS CRETA KRHTH MOSXATO SPINAS VIDIANO WHITE DRY TITAKIS ΤΙΤΑΚΗΣ ΤΙΤΑΚΙΣ 5200107589674