Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα ψητά ή κοκκινιστά, μακαρόνια με κιμά, μοσχάρι ή κουνέλι, λαγό στιφάδο, μουσακά, κυνήγι, μελιτζάνες παπουτσάκια με κιμά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Φωλιά Καβάλας.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Τρύγος σε στάδιο καλής ωρίμανσης. Οινοποίηση σε δεξαμενές και παλαίωσή για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
AΑΜΠΕΛΟΕΙΣ ΓΟΛΔ ΓΚΟΛΤ ΓΟΛΝΤ ΚΑΒΑΛΑ ΦΩΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΥΡΑΗ ΜΕΡΛΟΤ ΜΕΡΛΟ ΜΕΡΛΟΤ ΕΡΥΘΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΕΔ SYRAH MERLOT AMPELOEIS FOLIA KABALA KAVALA 5206449000501



