Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, πικάντικες σάλτσες μπαχαρικών, κίτρινα τυριά, αλλαντικά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Οινοποίηση
Αλκοολική ζύμωση και εκχύλιση σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 23°C. Ολοκλήρωση της ζύμωσης σε 15 ημέρες. Ωρίμανση σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια για διάστημα άνω των 8 μηνών. Πώμα με φυσικό φελλό μακράς παλαίωσης. Δυνατότητα παραμονής στη φιάλη για διάστημα άνω των 10 ετών.
INSTINCT ENSTICTO ENSTIKTO ΕΝΣΤΙΚΤΟ ISTICT ENSTIKTO, ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, SYRAH, SHIRAZ, ΣΙΡΑΣ, KOTSIFALI BIOLOGIKIS KALLIERGIAS, ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, DASKALAKI SILVA OINOPOIEIO, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΙΛΒΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, KRITI, ΚΡΗΤΗ, OINOS, ΟΙΝΟΣ SIVA SIBA ΣΙΒΑ 5200363404506