Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει λαχανικά, ψάρια, θαλασσινά, λευκό κρέας, μαλακά τυριά, φρούτα. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στο Μετόχι Χρωμίτσας, της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονα στο Άγιο Όρος Χαλκιδικής, σε υψόμετρο 250μ πάνω από τη θάλασσα.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή οινοποίηση. Χειρωνακτικός τρύγος. Αποραγισμός και ελεγχόμενη ζύμωση σε ανοξείδωτες ψυχόμενες δεξαμενές.
ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΜΕΤΟΧΙ ΧΡΩΜΙΤΣΑ ΧΡΟΜΙΤΣΑ ΧΡΩΜΙΤΣΑΣ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΙ ΜΕΤΟΨΗΙ METOXI METOCHI XROMITSA XRVMITSA XRVMITSAS CHROMITSA AGIO OROS AGION XALKIDIKI CHALKIDIKI ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΣΑΡΝΤΟΝΕ ΨΗΑΡΔΟΝΝΑΥ ΛΕΦΚΟΣ ςΗΙΤΕ ΔΡΥ ςΙΝΕ ΑΣΠΡΟ ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΠΡΟ WHITE DRY WINE LEFKOS XIROS ASPRO ASSYRTIKO ASYRTIKO 5201021665208