Η γευσιγνωσία
Κύρια αρώματα βιολέτας, νότες πεύκου. Δευτερογενή αρώματα από μπλε και μαύρα φρούτα, μπαχαρικά και μαύρη σοκολάτα.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, ώριμα τυριά, λουκάνικα, ψητά λαχανικά.
Terroir / Αμπελώνας
Στο Σωτήριο Λάρισας. Βασική αρχή είναι η παραγωγή του κρασιού με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση, ενώ το μέγιστο της παραγωγής έχει οριστεί στην μια φιάλη ανά πρέμνο.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Η εμφιάλωση γίνεται χωρίς φιλτράρισμα, μετά από ωρίμανση σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια για 6 μήνες.
KITOS KHTOS LARISA LARRISA THESSALIA THESALIA GIORGOS GEORGE ΕΡΥΘΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ WINE OINOS KRASI ΚΗΤΟΣ ΚΙΤΟΣ ΛΑΡΙΣΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΕΣΑΛΙΑ PORQUE PERKE ΠΕΡΚΕ ΓΙΑΤΙ TOURIGA NATIONAL ΤΟΥΡΙΓΚΑ ΝΑΤΙΟΝΑΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ