

Η γευσιγνωσία

Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα ψητά ή κοκκινιστά, σάλτσες μανιταριών, κυνήγι, ριζότο μανιταριών, ποικιλίες αλλαντικών, ώριμα τυριά. Σερβίρεται στους 14-16°C.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητος, ενιαίος αμπελώνας έκτασης 200 στρεμμάτων, βιολογικής καλλιέργειας, περιμετρικά του λόφου Ορθή Πέτρα. Κεντρικά του Νομού Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή.
CODEX, ΚΟΔΙΞ, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, KRITI, ΚΡΗΤΗ, KTIMA ZACHARIOUDAKIS, ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, MERLOT, ΜΕΡΛΟΤ, KOTSIFALI, ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ, BIOLOGIKIS KALLIERGIAS, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, OINOS, ΟΙΝΟΣ, 500.5000.1330, KOTSIFALI, ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, KRITI, ΚΡΗΤΗ, KTIMA ZACHARIOYDAKIS, ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, BIOLOGIKIS KALLIERGIAS, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΟΡΘΗ ΠΕΤΡΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ZAXARIOYDAKHS ZAXARIOUDAKIS ZAXARIOYDAKIS ΟΙΝΟΣ ZAXARIOYDAKHS ZAXARIOYDAKIS ZACHARIOYDAKHS ZACHARIOYDAKIS ZAXARIOYDAKIS ZAXARIOYDAKHS ZACHARIOYDAKIS ZAXARIOYDAKHS OINOS ZAXARIOYDAKHS VEGAN BIGKAN KVDIJ KVDIKAS ΣΥΡΑΗ ΚΩΔΙΞ ΨΟΔΕΧ