Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινο κρέας, κυνήγι, πλούσιες σάλτσες, σκληρό κίτρινο τυρί, μακαρόνια με κιμά, χοιρινή μπριζόλα, λουκάνικα στο γκριλ ή στα κάρβουνα. Σερβίρεται στους 17⁰C.
Terroir / Αμπελώνας
Στις Δαφνές του Ηρακλείου Κρήτης, σε υψόμετρο 350 μέτρων.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 24-28⁰C.
Ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια καινούρια, δεύτερης και τρίτης χρήσης για δώδεκα μήνες.
ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΑΦΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΞΗΡΟ DOYLOYFAKIS DOULOUFAKIS WINERY CRETE CRETA KRETA KRITI DRY DAFNES XIROS ΣΑΝΓΙΟΩΕΣΕ ΣΑΝΤΖΙΟΒΕΣΕ ΚΑΜΠΕΡΝΕ ΚΑΜΠΕΡΝΕΤ ΣΕΒΙΝΙΟΝ CABERNET SAUVIGNON SANGIOVESE RED ERYTHROS DRY ΕΡΥΘΡΟΣ XIROS KOKKINO 5204734000083