Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει θαλασσινά, σαλάτες, λευκές σάλτσες. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες από δίκτυο συνεργαζόμενων αμπελουργών σε κεντρική και δυτική Μακεδονία.
Οινοποίηση
Χωριστή οινοποίηση για κάθε μία από τις ποικιλίες. Προζυμωτική κρυοεκχύλιση σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 8˚C για μια νύχτα, για το Μοσχάτο και την Malvasia, απευθείας πίεση για το Chardonnay. Χωριστή ζύμωση για κάθε ποικιλία. Αλκοολική ζύμωση σε δρύινα βαρέλια για το Chardonnay, παραμονή με τις οινολάσπες για ωρίμανση. Το Μοσχάτο και η Malvasia ωριμάζουν πάνω στις φίνες οινολάσπες, σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΟΦ ΑΒΕΡΩΦ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ςΗΙΤΕ ΔΡΥ ΨΗΑΡΔΟΝΝΑΥ ΜΑΛΒΑΖΙΑ ΜΑΛΩΑΖΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΘΣΨΑΤ KATOGI AVEROF ABERVF KATVGI METSOBO METSOVO ΜΕΤΣΟΒΟ ΜΕΤΣΟΩΟ 5202123121005



