Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει χοιρινό με μέλι, κορτεζίνα χοιρινού στη σχάρα με σάλτσα μπάρμπεκιου, κρητικό cheesecake με βάση από ντάκο και ξηρούς καρπούς, στρώση από μείγμα ξινής και γλυκιάς μυζήθρας, μαρμελάδα ντομάτας. Σερβίρεται στους 15-17⁰C.
Terroir / Αμπελώνας
Στις Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης, σε υψόμετρο 350 μέτρων.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Ζύμωση στους 24-28⁰C σε ανοξείδωτες δεξαμενές, ξεχωριστά για κάθε ποικιλία. Ανακαθαρισμένο, συμπυκνωμένο γλεύκος προστίθεται για τη γλύκανση.
ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΑΦΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ DOYLOYFAKIS DOULOUFAKIS WINERY CRETE CRETA KRETA KRITI DAFNES MOUSCAT MUSCAT MOSCHATO EPOX HMIGLYKOS MEDIUM SWEET SEMI SWEET ΕΠΟΧ ΕΠΟΧΗ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΡΕΔ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΥΘΡΟΣ RED ERYTHROS KOKKINO RED 5204734001127