Η γευσιγνωσία
Αρώματα κόκκινων φρούτων, μπαχαρικών, κέδρου, κακάο σε φόντο βανίλιας. Στόμα πλούσιο με τανίνες εξελίξιμες στο χρόνο.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κρέας στα κάρβουνα, πικάντικες σάλτσες, σκληρά τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητοι αμπελώνες στη Νεμέα 570 στρεμμάτων.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια για 6-8 μήνες και ένα χρόνο στη φιάλη.
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ PAPAIOANNOU PAPAIOANOU PAPAIVANNY PAPAIVANOY PAPAIVANNY PAPAIOANNOY PAPAIOANOY ΠΑΠΑΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΟΑΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΚΑΜΠΕΡΝΕ CABERNET SAUVIGNON ΝΕΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ PAPAIOANOY PAPAIOANNOY PAPAIOANOU PAPAIOANNOU NEMEA ERYTHROS XIROS RED DRY ΔΡΥΟΦΙΛΟΣ ΔΡΙΟΦΙΛΟΣ DRYOFILOS DRIOFILOS 5203812070222