Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Ριζότο, ριγκατόνι με ντοματίνια γραβιέρα και βασιλικό, burritos με λαχανικά, γεμιστά με ρύζι και μυρωδικά, σαλάτες, αλμυρές τάρτες. Σερβίρεται στους 9-11°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνες στα Σιάτιστα Κοζάνης.
Οινοποίηση
Λευκή με την μέθοδο Blanc de Noir.
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ BLANC DE NOIRS ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ 750ml ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΑΣΠΡΟ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΜΟΣΧΟΜΑΥΡΟ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ WINE OINOS KRASI SIATISTA DIAMANTHS DIAMANTIS MAKEDONIA MACEDONIA ΚΟΖΑΝΗ KOZANH MOSXOMAVRO MOSHOMAVRO