Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψητό χταπόδι με φάβα και σάλτσα κάππαρης, τοματάκια Σαντορίνης γεμιστά με ξυνομηζύθρα, exrta παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκο δυόσμο, αστακομακαρονάδα, σολομό gravlax. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Αχλαδιά Νεμέας.
Οινοποίηση
Τρύγος νωρίς το πρωί. Πολύ ελαφριές πιέσεις στο πνευματικό πιεστήριο για το χρώμα του ανοικτού ροζέ. Ζυμώνεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρηθούν τα αρώματα και η φρεσκάδα του.
ΡΟΣΕ ΡΟΖΕ ΧΑΡΛΑΦΤΗΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΣΟΜΟΝ ΣΩΜΟΝ ΣΑΘΜΟΝ ΝΕΜΕΑ ΚΑΜΠΕΡΝΕΤ ΣΕΒΙΝΙΟΝ ΨΑΒΕΡΝΕΤ ΣΑΘΩΙΓΝΟΝ XARLAFTHS XARLAFTIS CHARLAFTIS CHARLAYTHS SOMON SVMON CABERNET SAUVIGNON NEMEA ROSE ROZE 5201513000197