Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Σαλάτες, ορεκτικά.
Terroir / Αμπελώνας
Μοσχοφίλερο: Ορεινή Αρκαδία, υψόμετρο 600m. Ασύρτικο: Ορεινή Αιγιάλεια, υψόμετρο 400m. Έδαφος: Ασβεστολιθικό. Στρεμματική Απόδοση: 900 kg/στρέμμα. Ηλικία Φυτών: 10 έτη.
Οινοποίηση
Χειρωνακτικός τρύγος και άμεση μεταφορά στο οινοποιείο σε μικρά τελάρα. Αποραγισμός και προζυμωτική εκχύλιση για το Μοσχοφίλερο στους 14ºC. Ανάμειξη και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC. Παραμονή με τις λεπτές του οινολάσπες για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις.
KINTONIS ROSATO ROZATO ΡΟΖΑΤΟ ΡΟΣΑΤΟ ΡΟΖΕ ROZE DEMI SEC ΗΜΙΞΗΡΟΣ HMIXIROS AIGEIALEIA AIGIALIA PELOPONHSOS PELOPONNESE AIGIO WINERY MOSXOFILERO ASYRTIKO ASSYRTIKO ASIRTIKO ASSIRTIKO ΚΙΝΤΟΝΗΣ ΚΙΝΤΩΝΗΣ ΚΙΝΤΟΝΙΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΣΙΡΤΙΚΟ ΑΣΙΡΤΙΚΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΑΛΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 5200372501432