Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει συνταγές ζυμαρικών, κοκκινιστά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνας σε υψόμετρο 850 μ. στα Σοφιανά Κορινθίας, 25 χλμ. Ν.Δ. του Ξυλοκάστρου.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή. Ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια το λιγότερο για 24 μήνες, πρώτα σε μικρά 300 λίτρων και στη συνέχεια σε μεγαλύτερα, προκειμένου να αποκτήσει πολυπλοκότητα. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΝΤΡΑΙ ΣΕΚ ΝΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΔΟΝ ΓΙΟΩΩΑΝΙ ΔΟΝ ΓΙΟΩΑΝΙ ΔΟΝ ΓΙΟΩΑΝΝΙ DON GIOVANI GIOVANNI NEBIOLO NEBBIOLO NEBIOLLO ΝΕΜΠΙΟΛΟ ΝΕΒΒΙΟΛΟ ΝΕΒΙΟΛΟ PAPARGYRIOY PAPARGIRIOY PAPARGYRIOU KORINTHIA RED DRY SEC OINOS WINE KRASI 5206209000369