Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Λιπαρά ψάρια, ζυμαρικά με κρεμώδεις σάλτσες, ριζότο με λευκές σάλτσες, πιάτα με πουλερικά και ώριμα τυριά.
Terroir / Αμπελώνας
Κοκκινοχώρι Καβάλας.
Οινοποίηση
Μετά την προζυµωτική εκχύλιση το Chardonnay ζυμώνεται σε καινούρια δρύινα βαρέλια, όπου και παραμένει για λίγους μήνες µε τις οινολάσπες, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τον πλούσιο χαρακτήρα του και να αποκτήσει λιπαρή γεύση.Αντίθετα, το Ασύρτικο ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές διατηρώντας τη ζωντάνια του και δίνοντας στο κρασί µια νότα φρεσκάδας.
PLAGIOS, ΠΛΑΓΙΩΣ, LEFKOS, ΛΕΥΚΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, ASYRTIKO, ΑΣΥΡΤΙΚΟ, CHARDONNAY, KTIMA BIBLIA CHORA, ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, MACEDONIA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ