Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα με απλές σάλτσες, ζυμαρικά, χωριάτικη σαλάτα, ασιατική κουζίνα. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Επανομή Θεσσαλονίκης.
Οινοποίηση
Μετά την προζυμωτική κρυοεκχύλιση, η οινοποίηση εξελίσσεται σε ανοξείδωτες ψυχόμενες δεξαμενές, σε θερμοκρασία στους 18 °C.
GEROVASILEIOY KTIMA, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑ, LEFKOS, ΛΕΥΚΟΣ, , XIROS, ΞΗΡΟΣ, ASYRTIKO, ΑΣΥΡΤΙΚΟ, MALAGOYZIA, ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ, EPANOMI, ΕΠΑΝΟΜΗ, MACEDONIA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ GEROVASILEIOY GEROVASSILEIOY 5204222575017