Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες και κρέας, κεφτέδες, μπριζόλα, πίτσα, συκώτι στα κάρβουνα, αλλαντικά, σκληρά τυριά. Σερβίρεται στους 18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στις περιοχές Καλλιθέα και Περιστέρα Αχαΐας σε υψόμετρο 150-300 μέτρα. Έδαφος αμμοαργιλώδες με παραγωγή 1000 κιλά/στρέμμα.
Οινοποίηση
Ζύμωση και εκχύλιση με ήπιες αναδεύσεις και χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τους 19°C. Παραμονή σε 3ης και 4ης χρήσης δρύινα βαρέλια 225lt για 12 μήνες.
IDIOTIKI SYLLOGI, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, MERLOT, ΜΕΡΛΟΤ, MAYRODAFNI, ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ, ANTONOPOYLOS OINOPOIEIO. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, PELOPONNESE, ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΣΥΛΟΓΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ANTONOPULOS ANTONOPOULOS ANTONOPOYLOS PATRA AXAIA PRIVATE COLLECTION IDIOTIKI IDIOTIKH SYLLOGH SYLOGH SILOGH SILLOGH SYLOGGY SYLLOGH 5203409001028