Η γευσιγνωσία
Βαθύ πορφυρό χρώμα, σώμα γεμάτο, αρώματα κόκκινων φρούτων, βατόμουρου και βανίλιας.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρεμένα.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητοι αμπελώνες στη Νεμέα 570 στρεμμάτων. Τοποθεσία, Υψόμετρο: Ξηρόκαμπος (400μ.) – Αη Λιά Ντοσαρά, Κολώνες Αρχαίας Νεμέας, Πορηά, Γεφυράκι, Προβέστα, Βαλτέτσι. Καλλιεργούμενες ποικιλίες: Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon, Ροδίτης, Ασύρτικο, Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Merlot, Touriga, Roussanne, Sauvignon Blanc, Petit Verdot.
Οινοποίηση
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση. Παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια για ένα έτος.
PAPAIOANOY PAPAIOANNOY ΠΑΠΑΙΟΑΝΟΥ ΠΑΠΑΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΣΙΡΑ ΣΥΡΑ ΝΕΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ SYRAH PAPAIOANOY PAPAIOANNOY PAPAIOANOU PAPAIOANNOU NEMEA ERYTHROS XIROS RED DRY 5203812160220