Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψάρια, Θαλασσινά, ζυμαρικά, λευκές σάλτσες, καπνιστά τυριά. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητοι αμπελώνες στην περιοχή των Ασιτών, στους πρόποδες του Ψηλορείτη, 20 χλμ νοτιοδυτικά του Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Σε ανοξείδωτες δεξαμενές, για κάθε ποικιλία ξεχωριστά. Η αλκοολική ζύμωση ολοκληρώνεται σε δρύινα βαρέλια, όπου παραμένει επί τρεις μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ωρίμανσή του.
DIAMANTAKIS DIAMANTAKHS DIAMANTAKHS DIAMANDAKHS DIAMANDAKIS DIAMANTOPETRA, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΕΤΡΑ, LEFKOS, ΛΕΥΚΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, ASYRTIKO, ΑΣΥΡΤΙΚΟ, VIDIANO, ΒΙΔΙΑΝΟ, DIAMANTAKIS OINOPOIEIO, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, KRITI, ΚΡΗΤΗ, OINOS, ΟΙΝΟΣ DIAMANTAKHS DIAMANTAKIS ASSYRTIKO ASYRTIKO VIDIANO LEFKOS XIROS