Η γευσιγνωσία
Έντονο πορφυρό χρώμα. Αρώματα ώριμων φρούτων του δάσους, γλυκόριζας και άγριας μέντας. Πλούσιο και πολύπλοκο στο στόμα, μαλακές και στρογγυλές τανίνες, επίγευση μακράς διάρκειας.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κυνήγι, παλαιωμένα τυριά, κρέας με κόκκινες σάλτσες.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητοι αμπελώνες στην Κεφαλονιά με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και ασβεστολιθικά εδάφη.
Οινοποίηση
Ζύμωση και μεταζυμωτική εκχύλιση των στεμφύλων σε ανοικτές δεξαμενές και δρύινα βαρέλια. Ημερήσιο πρόγραμμα pisage για 20 ημέρες. Ωρίμανση για 12 μήνες σε μικρά γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια.
ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΣΕΝΤΙΛΙΝΗ ΤΣΕΝΤΙΛΙΝΙ ΤΖΕΝΤΙΛΙΝΗ ΤΖΕΝΤΙΛΙΝΙ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΙΟΝΙΟ GENTILINI KEFALONIA KAFELINIA MAVRODAFNH MAVRODAFNE MABRODAFNH MABRODAFNI RED DRY ERYTHROS XIROS WINE ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ 5203869000234