Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει θαλασσινά (μύδια αχνιστά, γυαλιστερές, κυδώνια, στρείδια, χτένια), ψάρια ψητά στα κάρβουνα, εξωτικά φρούτα. Σερβίρεται στους 10-12οC.
Terroir / Αμπελώνας
Επιλεγμένοι ιδιόκτητοι ορεινοί αμπελώνες στην Αχαΐα και σε υψόμετρο 800-900 μέτρων. Οι στρεμματικές αποδόσεις δεν ξεπερνούν τα 800 κιλά ανά στρέμμα.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία σε ανοξείδωτες δεξαμενές, διαχωρισμός από τις οινολάσπες και άμεση εμφιάλωση.
ADOLI ADOLH GHW GIS GI GH WHITE DRY LEYKOSW XHROS LEFKOS XIROS DRY WHITE WINE OINOS PELOPONNHSOS ADOLI GIS, ΑΔΟΛΗ ΓΥΣ, PELOPONNESE, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ANTONOPOULOS OINOPOIEIO, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, OINOS, ΟΙΝΟΣ LAGORTHI LAGORUI RODITHS RODITIS ΣΑΡΝΤΟΝΕ CHARDONNAY ADOLH ADOLI GH GI GHS ΓΗ ΓΗΣ ΓΙ ΓΙΣ 5203409001042