Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψάρια οστρακοειδή, λευκά κρέατα με σάλτσα, παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητοι αμπελώνες 200 στρεμμάτων στο βορειανατολικότερο σημείο της Ελλάδας. Ανάμεσα στα δύο μεγάλα ποτάμια, τον Έβρο και τον Άρδα, κοντά στο χωρίο Μαράσια, στα σύνορα με την Τουρκία και την πόλη της Ανδριανούπολης.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Προστίθεται ρετσίνι από πεύκα της ευρύτερης περιοχής του Έβρου.
ΕΒΡΙΤΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΚΕΛΑΡΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΒΡΟΣ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΤΣΙΝΙ RETSINA URAKH ELLADA GREECE ELLADA TRADITIONAL EVROS WHITE DRY WINE ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ςΙΝΕ KRASI OINOS WHITE DRY KRASI