Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει γλυκές τάρτες, crème brulée, παραδοσιακά σιροπιαστά ταψιού, μπλε τυριά, φρουτοσαλάτες. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Nοτιοανατολική Αττική, κλήματα άνω των 70 ετών. Εσοδεία/Στρέμμα 700kg.
Οινοποίηση
Η οινοποίηση αρχίζει βράζοντας και συμπυκνώνοντας το 40% της ποσότητας του μούστου. Το υπόλοιπο 60% ζυμώνει, ενώ προστίθενται διαδοχικά μικρές ποσότητες βρασμένου μούστου.
PAPAGIANNAKOS PAPAGIANAKOS LEFKOS WHITE MARKOPOYLO MARKOPOULO ATTIKH ATIKH STEREA ELLADA ΠΑΠΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΣΑΒΑΤΙΑΝΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ςΙΝΕΡΥ WINERY MALAGOYZIA MALAGOUZIA SWEET GLYKYS GLYKOS SWEET WINE OINOS KRASI ΚΡΑΣΙ ΓΛΥΚΟΣ ΓΛΥΚΥΣ ΣςΕΕΤ ΜΕΛΙΑΣ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΜΑΛΑΓΟΘΖΙΑ MELIAS ΟΙΝΟΣ ΛΕΦΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ 5204172131479