Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ως απεριτίφ, ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, ασιατική κουζίνα. Σερβίρεται στους 10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Ιδιόκτητος στο όρος Τελέθριο, στη Βόρεια Εύβοια, έκτασης 2,5 εκταρίων. Αμμώδες έδαφος με 12% κλίση, βορειοανατολικό προσανατολισμό και 400 μέτρα υψόμετρο.
Οινοποίηση
Συνοινοποίηση του γλεύκους και των δύο ποικιλιών. Ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες.
METHEA, XIROS, ΞΗΡΟΣ, MAYROKONTOYRA, ΜΑΥΡΟΚΟΝΤΟΥΡΑ, VRINIOTIS OINOPOIEIO, ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΟ, EYBOIA, ΕΥΒΟΙΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ METHEA, XIROS, ΞΗΡΟΣ, VRINIOTIS OINOPOIEIO, ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, EYBOIA, ΕΥΒΟΙΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΜΕΤΗΕΑ ΜΕ ΘΕΑ ΜΕΘΕΑ ΒΡΙΝΙΟΤΙΣ ΩΡΙΝΙΟΤΙΣ ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΒΡΥΝΙΟΤΗΣ ΓΙΑΛΤΡΑ ΕΒΟΙΑ ΕΥΒΟΙΑ EVIA EYBOIA EBOIA EBIA VRINIOTHS VRINIOTIS METHEA MEUEA ME UEA ME THEA ΜΑΒΡΟΚΟΝΤΟΥΡΑ ΜΑΥΡΟΚΟΝΤΟΥΡΑ MAVROKONTOYRA MABROKONTOYRA MAYROKOYNTOYRA ΜΑΡΟΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΑΒΡΟΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ROZE ROSE ΡΟΖΕ ΡΟΣΕ 5200112112317