Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψάρια, μακαρονάδες θαλασσινών, μεσογειακή κουζίνα, πίτσες, ποικιλίες φρούτων. Σερβίρεται στους 12-13°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Μαντινεία και σε υψόμετρο 750 μ.
Οινοποίηση
Προζυμωτική εκχύλιση για 4 ώρες στους 12˚C. Αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 16˚C. Σύντομη παλαίωση πάνω σε φίνες οινολάσπες.
SKOYRAS SKOURAS ΠΟΡΤΕΣ ΣΚΟΥΡΑΣ SKOYRAS PORTES SKOURAS PORTES KTHMA PELOPONNESE PELOPONESE PELOPONESSE OINOS WINE KRASI ΞΗΡΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΚΟΥΡΑΣ MOSXOFILERO MOSCOFILERO MOSCHOFILERO MANTINEIA MANTINIA LEFKOS XIROS WHITE DRY ΛΕΥΚΟΣ ΛΕΥΦΚΟΣ ΧΙΡΟΣ ΞΗΡΟΣ 5203773000313