Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει κρέας στη σχάρα, μοσχάρι κοκκινιστό στην κατσαρόλα, ποικιλίες αλλαντικών, σκληρά τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην ευρύτερη περιοχή στο Θραψανό Πεδιάδος, Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή.
ARODAMOS ΑΡΟΔΑΜΟΣ ARODAMOW AGGELAKHS AGGELAKIS AGELAKIS AGELAKHS XIROS, ΞΗΡΟΣ, KRITI, KRHTH, AGGELAKIS OINOPOLOIEIO, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΛΟΙΕΙΟ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΡΑΨΑΝΟ THRAPSANO URACANO ΜΕΡΛΟΤ ΜΕΡΛΟ MERLOT MERLO ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ KOTSIFALI 5214000332138