Η γευσιγνωσία
Ώριμα ροδάκινα και μυριστικά των βουνών κυριαρχούν στην αρωματική σύνθεση, ενώ στο στόμα είναι πλούσιο, με δυνατή αίσθηση φρεσκάδας, χάρη στην τραγανή του οξύτητα.
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει φρούτα, σαλάτες, λευκά κρέατα, ψάρια, όστρακα. Σερβίρεται στους 9-11°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελώνας στον Λαλιώτη Κορινθίας σε υψόμετρο 800μ. Όψιμος τρύγος στα μέσα Οκτωβρίου.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Ζύμωση με τα στέμφυλα για 5-6 μέρες. Ωρίμανση για 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια των 500lt.
ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ PAPARGYRIOY PAPARGYRIOU ASSYRTIKO ASYRTIKO ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ PAPARGYRIOY PAPARGYRIOU ASSYRTIKO ASYRTIKO PAPARGIRIOY PAPARGYRIOY PELOPONNHSOS KORINTHIA KORINUIA WHITE DRY LEFKOS LEYKOS XIROS DRY XHROS JHROS WINE OINOS KRASI ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ LE ROI DES MONTAGNES ASSYRTIKO ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΛΕΣ ΡΟΙΣ ΔΕΣ ΜΟΝΤΑΓΝΕΣ ΛΑΛΙΟΤΗΣ ΛΑΛΙΟΤΙΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ LALIOTHS LALIOTIS 5206209000406