Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ζυμαρικά με σάλτσες θαλασσινών, λαδερά, ψάρια ψητά, τηγανιτά, λευκά τυριά, φρούτα, φρουτοσαλάτες. Σερβίρεται στους 9-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Τριφυλία Μεσσηνίας στην Πελοπόννησο και σε υψόμετρο 300-400μ.
Οινοποίηση
Συνοινοποίηση των ποικιλιών για 3-4 ώρες. Zύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες 15-17°C.
XIROS, ΞΗΡΟΣ, PELOPONNESE, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ WINE DRY XIROS ΞΗΡΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ OINOS WINE LAFAZANHS LAFAZANIS ΛΑΦΑΖΑΝΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ BRAKE THE GLASS LAFAZANHS GRENACHE ROUGE SYRAH SIRAX SIRAH ΜΠΕΙΚ ΔΕ ΓΚΛΑΣ ΒΡΑΚΕ ΤΗΕ ΓΛΑΣΣ ΓΡΕΝΑΨΗΕ ΡΟΘΓΕ ΣΥΡΑΗ ΣΙΡΑ ΣΥΡΑΧ ΣΙΡΑΧ ΓΚΡΕΝΑ ΡΟΥΣ 5203578190097