Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ζυμαρικά με σάλτσες θαλασσινών, λαδερά, ψάρια ψητά, τηγανιτά, λευκά τυριά, φρούτα, φρουτοσαλάτες. Σερβίρεται στους 9-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στην Νεμέα Κορινθίας στην Πελοπόννησο και σε υψόμετρο 300-400μ.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Ελεγχόμενη ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες 14-16°C
XIROS, ΞΗΡΟΣ, PELOPONNESE, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ WINE DRY XIROS ΞΗΡΟΣ ΚΡΑΣΙ ΟΙΝΟΣ OINOS WINE LAFAZANHS LAFAZANIS ΛΑΦΑΖΑΝΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ LAFAZANHS DRY ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΠΡΟ ςΗΙΤΕ LEFKOS WHITE ASPRO MALAGOYZIA MALAGOUZIA ΜΑΛΑΓΟΘΖΙΑ GEVMETRIA GEOMETRIA ΓΕΟΜΕΤΡΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 5203578102427