Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει δυνατά τυριά, φουά γκρά, αποξηραμένα φρούτα, γλυκά με σοκολάτα. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στα Άβδηρα Ξάνθης, Θράκη. Βιολογικός, ξερικός, γραμμικός ιδιόκτητος, στρεμματικής απόδοσης 400-500 κιλά ανά στρέμμα.
Οινοποίηση
Λιάσιμο για 15-17 μέρες. Μακρά ζύμωση σε αμφορέα για 100 μέρες με ιθαγενείς ζύμες και ωρίμανση για 48 μήνες σε μικρά δρύινα βαρέλια χωρίς θείωση. Δεν υφίσταται καμία κατεργασία και δεν φιλτράρεται.
POLLIOS, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, GLYKYS, ΓΛΥΚΥΣ, MAYROUDI THRAKIS, ΜΑΥΡΟΥΔΙ ΘΡΑΚΗΣ, . ASSYRTIKO, ΑΣΥΡΤΙΚΟ, MOSCHATO, ΜΟΣΧΑΤΟ, BIOLOGIKIS KALLIERGIAS, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ANATOLIKOS OINOPOIEIO, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, THRAKI, ΘΡΑΚΗ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΠΟΛΙΟΣ ΠΟΛΛΙΟΣ POLLIOS POLIOS ANATOLIKOS ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ




