Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, κοκκινιστά κρέατα, πίτσα, ποικιλίες αλλαντικών, πουλερικά μαγειρεμένα με κόκκινες ελαφριές σάλτσες. Σερβίρεται στους 15°C.
Terroir / Αμπελώνας
Από επιλεγμένα αμπελοτόπια στη Βόρεια Εύβοια.
Οινοποίηση
Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες.
ΜΑΥΡΟΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΑΒΡΟΚΟΥΝΤΟΥΡΑ MAYRONOYNTOYRA MABROKOYNTOYRA METHEA, ERYTHROS, ΕΡΥΘΡΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, MAYROKONTOYRA, ΜΑΥΡΟΚΟΝΤΟΥΡΑ, VRINIOTIS OINOPOIEIO, ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΟ, EYBOIA, ΕΥΒΟΙΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ METHEA, XIROS, ΞΗΡΟΣ, VRINIOTIS OINOPOIEIO, ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, EYBOIA, ΕΥΒΟΙΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΜΕΤΗΕΑ ΜΕ ΘΕΑ ΜΕΘΕΑ ΒΡΙΝΙΟΤΙΣ ΩΡΙΝΙΟΤΙΣ ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΒΡΥΝΙΟΤΗΣ ΓΙΑΛΤΡΑ ΕΒΟΙΑ ΕΥΒΟΙΑ EVIA EYBOIA EBOIA EBIA VRINIOTHS VRINIOTIS METHEA MEUEA ME UEA ME THEA ΜΑΒΡΟΚΟΝΤΟΥΡΑ ΜΑΥΡΟΚΟΝΤΟΥΡΑ MAVROKONTOYRA MABROKONTOYRA 5200112112218