Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει πράσινες σαλάτες με σος εσπεριδοειδών, ψητά λαχανικά, ψάρι, κοτόπουλο, ζυμαρικά με φρέσκα λαχανικά, ελαφριές κρεμώδεις σος με τονισμένη οξύτητα. Σερβίρεται στους 10-12ºC.
Terroir / Αμπελώνας
Από επιλεγμένα αμπελοτόπια συνεργαζόμενων αμπελουργών σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπως η Ημαθία, η Πέλλα και η Γουμένισσα.
Οινοποίηση
Τα σταφύλια τρυγούνται με το χέρι και οδηγούνται σε δονούμενη τράπεζα για αυστηρή διαλογή. Προζυμωτική εκχύλιση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες και παραμονή σε επαφή με ελαφριές οινολάσπες με περιοδική, ήπια ανάδευση, batonnage, έως 5 μήνες.
VIRTUS ET LABOR ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΡ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΙ ΜΠΛΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ςΙΝΕ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΛΕΦΚΟΣ ΨΗΑΡΔΟΝΝΑΥ ΩΙΟΓΝΕΡ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ 5203888135191