Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Θαλασσινά, ψάρια, ζυμαρικά, λευκά κρέατα με ελαφριές σάλτσες, τυριά.
Terroir / Αμπελώνας
Οινοποίηση
Τα σταφύλια συλλέγονται αρχές με μέσα Αυγούστου, διαλέγονται κι έπειτα οινοποιούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό ελεγχόμενες συνθήκες αλλά ακολουθώντας την παραδοσιακή μεθοδολογία οινοποίησης.
LEFKOS, ΛΕΥΚΟΣ, XIROS, ΞΗΡΟΣ, ASYRTIKO ΑΣΥΡΤΙΚΟ, GIGENEIS ZYMES, ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΣΗΜΕΣ, GAVALAS SANTORINI OINOPOIEIO, ΓΑΒΑΛΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ