Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ζυμαρικά με σάλτσες θαλασσινών, ψάρια ψητά ή τηγανιτά, λευκά τυριά. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Αμπελοτόπι Παλιάρδα σε υψόμετρο 600μ. Στην ευρύτερη περιοχή των Πεζών Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοποίηση
Κλασική λευκή. Ωριμάζει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια των 500lt για τέσσερις μήνες.
ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΠΕΖΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΛΟΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΞΗΡΟΣ XIROS DRY PEZA KALONI KALLONI KALONH KALLONH HERAKLEION HRAKLIO HRAKLEIO DIGENAKIS KRHTH CRETE KRITI CRITI ΟΙΝΟΣ ΚΡΑΣΙ ΞΗΡΟΣ XIROS DRY KALLONH KALONH KALLONI KALONI PEZA HERAKLEIO HRAKLEIO IRAKLIO CRETE KRHTH CRETA DIGENAKIS WINERY DRY WINE ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ ASYRTIKO ASSYRTIKO ASIRTIKO ASSIRTIKO PALIARDA PEZA ΠΕΖΑ 5203423100509