Η γευσιγνωσία
Οι συνδυασμοί
Συνοδεύει ψάρια τηγανητά ή ψητά, θαλασσινά, πράσινες σαλάτες με φρέσκα και ξερά φρούτα, ψητά λαχανικά, ποικιλίες λευκών τυριών. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Terroir / Αμπελώνας
Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.
Οινοποίηση
Ο χυμός των σταφυλιών μετά από προζυμωτική εκχύλιση λίγων ωρών, ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε χαμηλές θερμοκρασίες.
LEFKOS, ΛΕΥΚΟΣ,XIROS, ΞΗΡΟΣ, ASYRTIKO, ΑΣΥΡΤΙΚΟ, SAUVIGNON BLANC, KAVALA, ΚΑΒΑΛΑ, KTIMA BIBLIA CHORA, ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, MACEDONIA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ XIROS, ΞΗΡΟΣ, KAVALA, ΚΑΒΑΛΑ, KTIMA BIBLIA CHORA, ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, MACEDONIA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, OINOS, ΟΙΝΟΣ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ ΩΙΩΛΙΑ ΨΗΟΡΑ BIBLIA XORA XVRA VIVLIA CHORA KOKKINOXORI KOKINOXORI KABALA KAVALA ASSYRTIKO ASYRTIKO SAUVIGNON BLANC ASIRTIKO ASSIRTIKO BIBLIA XORA VIVLIA CHORA ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ ΣΑΘΩΙΓΝΟΝ ΒΛΑΝΨ ΚΑΩΑΛΑ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ ΑΣΥΡΤΙΚΟ 5200101710012